LiTiM B.V. is gestart in 2000.

Ko Timmers, de drijvende kracht achter het bedrijf, heeft in ruim 15 jaar een brede kennis en ervaring opgedaan binnen de I.T. Na het ontwikkelen van software, het verlenen van helpdeskondersteuning en het leveren van totale, op I.T.I.L. gebaseerde, werkplekvoorzieningen bij een groot bedrijf, zette hij in 2000 een punt achter de bureaucratie en startte met twee partnerbedrijven Cu4iT. Ko was daar dé technische man en heeft bij vele klanten in verschillende branches succesvolle netwerk en software implementaties uitgevoerd.

Na meer dan vijf jaar van partnerschap in Cu4iT, vaart LiTiM nu een eigen koers. Sinds 1 augustus 2005 is de ontvlechting een feit. Met hernieuwde energie, kennis en ervaring van Ko Timmers, gaat LiTiM volle kracht vooruit. Het motto daarbij “Let’s make I.T. simple”, want de snel veranderende techniek is al moeilijk genoeg.

In de loop der tijd is een grote expertise opgebouwd rondom met name Server Based Computing. Binnen dit thema vormen de producten Microsoft Terminal Services en Citrix Presentation Server (Metaframe) de kern. Daar om heen worden de producten en voorzieningen, die nodig zijn om een geslaagde Server Based Computing implementatie te kunnen uitvoeren, gegroepeerd.

LiTiM heeft ervaring met klanten binnen de sectoren: makelaardij, verzekeringen, notariaat, advocatuur, gezondheidszorg.